Süper lig'de transfer haberleri

Jermain Lens: Champinship takımlarından Leeds United'ın ilgilendini yazıyor kaynaklar. Çok olası değil gibi. Lens 2 küsür milyon euro'luk kontratı Leeds'ten alamaz. Ama olur da Leeds kafayı kırıp oyuncuyu ikna ederse Beşiktaş hiç tereddütsüz göndermeli. Daha 3.5 yıllık kontratı var sadece o kontrat neredeyse 10 milyon euro eder. Zararın neresinden dönülürse kar. Beşiktaş bonservis bdeli almasa bile kar eder.

Mbaye Diagne: Wolves'ın ilgilendiğini yazıyorlar ama Premier lig'ten herhangi bir kulüp Diagne'ye çok yüksek ücretler vermeyecektir. Kasımpaşa 10 milyon euro istiyor diye haberler yapılyordu. Muhtemelen Wolves'in teklifi 4-5 milyon eurolardadır. Kasımpaşa'da teklifi 7-8 milyon eurolara çekmeye çalışıyordur. Daha sonra körfez ülekelerinden talipler çıkmaya başladı. Kasımpaşa'da 20 milyon euro demeye başladı. Muhtemelen araplar da 20 milyon euro civarına çıktılar Kasımpaşa'da 16-17 milyon euroya çekmeye çalışıyor. Ne olursa olsun en geç sene sonu Diagnw'yi elden çıkarmalı Kasımpaşa. Yoksa elinde patlar.

Trezeguet: Tipik sounlarla gündeme geliyor. Biraz palazlanınca sorun çıkarmaya başladı. Ben sene sonuna kadar sıkıntı çıkarmayacağını ve sene sonunda ortalığı karıştıracağını düşünürdüm hem Trezeguet hem de Diagne için. Trezeguet sene sonunu bile beklemedi. Umarım Kasımpaşa transfer komitesi çalışmaya devam ediyordur. İkisinin de maksimum 6 aylık raf ömrü kaldı Kasımpaşa'da. Trezeguet için de arap kulüpleri devrede deniyor. 8 milyon euro civarı bir tekliften bahsediliyor. Celtic'te 5 milyon euro civarında bir teklif var deniyor. Kasımpaşa hiç uğraşmasın, yollasın. Hatta Diagne'yi yollayabiliyorsa onu da yollasın. toplam da 20 milyon euro ile bütün eksiklerini tamamlar ve fazlasını koyar. o parayla solbek, defansif ortasaha, sol forvet ve striker alıp 1-2 yedek oyuncu da koyabilir. Önemli olan Kasımpaşa'nın bu parayı nasıl kullanacağı. 2 senedir çok iyi oyuncular seçiyorlar. Geçen sene de güzel oyuncular getirmişlerdi.

Ozan Kabak: Şu anda dünyadaki kalbur üstü takımların tamamı Ozan'a bir bakıyordur. Fiziksel olarak en üst düzeyde. Adeta Varane'nin Real Madrid'teki ilk senesi gibi. 10 milyon euro gibi komik rakamlardan bahsediyorlar. Saçma komik rakamlar. Galatasaray'ın Ozan'ı ciddi rakamlara bir sonraki transferinden yüzde alarak elden çıkartması lazım. Umarım transfer bütçesi açmak için cüzi rakamlara elden çıkartmazlar. Şu ana kadar Manchester City, Arsenal, Atletico Madrid, İnter ve Juventus haberleri çıktı devamı da çıkacaktır. Arsenal'de Rob Holding sakatlandı, onun yerine acil bir transfer gelebilir. İngiliz basınında yazan rakamlar 20 milyon pound. yaklaşık 22 milyon euro.

Danny Welbeck: Galatasaray'a yazıp duruyorlar. Sezon sonu kontratı bitecek ve Arsenal kontratı yenilemeyecek. Welbeck sakatlıklardan çıkamayan bir oyuncu. Gomis etkisi de yapabilir. Linderoth gibi forma yüzü bile görmeyebilir.

Sofian Feghouli: Feghouli'yi de Newcastle United'a yazıp duruyorlar. Lens için ne yazdıysam Feghouli için de geçerli. 2022'ye kadar saçma sapan bir kontratı var. yıllık 4 milyon euro mu ne alıyor. bonservis falan almayın, hatta elinizle teslim edin Newcastle'a. Pamuklara sarın aman sakatlanmasın diye. Yeter ki devre arasında yollayın. Bu kontratı yapanlar bu paraları cebinden verseler acaba yine aynı kontratı yapar mı? adam gece uykuları kaçar. İçine öküz oturur her maçtan sonra.

Yorumlar