All-Star MVP'si Kobe


Bir All-Star'ın daha sonuna geldik. Batının 148-143  kazandığı maçta MVP Kobe Bryant oldu ve bütün hafta sonuna damgasını vurdu. Önce yeni reklam filmi Amerika'da 14 sinema salonunda gösterime girdi. Sonra ayak izi ünlülerin bulvarında yerini aldı ve son olarak MVP oldu. Zaten kendi evinde kendi salonunda başka türlüsüde beklenemezdi. Oyunun her alanında, her istatistik kategorisinde kafaya oynayan bir adamın en çok All-Star MVP'si olmak için kasmasıda beklenmedik birşey değil. 4. kez MVP oldu Kobe ve Bob Pettit ile beraber en çok MVP olan adam. Muhtemelen 5.yide kariyerinin sonlarında almaya çalışcaktır. Kobe maçı 37 sayı 14 ribauntla tamamladı.Gecenin hareketlerinde yine Kobe'nin Potanı altında geçerek vurduğu çift el smaç var. Gençlik yıllarından beri böyle birşey yaptığını gören olmamıştır heralde. Son zamanlarda, oyununun artık en üst düzeye çıktığı ve çok atletik olmasada, oyunu bilerek oynadığı aşikar ama hala sıçrayabildiğinide gösterdi. Ayrıca Lebron'un blok denemesinden kaçıp Lebron'u poster etmeside ben daha ölmedim der gibiydi. Batıda gecenin adından sözettircek bir diğer oyunu Kevin Durant'tan geldi oda maçı 34 sayı ile tamamladı. Greg Popovich tarafındanYao Ming yerine ilk beş seçilen Tim Duncan ise sadece 11 dakika oyunda kaldı.artık sadece saygıdan buralara çağrılıyor Tim Duncan. San Antonio Spurs'de bile dakikaları iyice azaltıldı Allah muhafaza sakatlanmasın diye.
Doğuda ise Lebron'un çılgın performansı var. 29 sayı 12 ribaunt 10 asistle bitirdi geceyi. Eğer doğu kazansaydı muhtemelen MVP Lebron olcaktı. Ayrıca Amare Stoudemire'ın 29 sayısı var. Doğuda en çok Dwight Howard'ın çok az top kullanması ve Boston'lıların çok az oynaması dikkatimi çekti. Kevin Garnett sadece 7 dakika, Paul Pierce 11 dakika Ray Allen 17 dakika oynadı. Galiba big three Stapless center'da çok beğenilmiyor. Birde seneye All-Star Orlando'da Amway arena'da oynancak. Howard muhtemelen seneye MVP kascak. Bu sene pek takılmamış oysaki bu sene çok iyi bir performans gösteriyor. Bu kadar silik bir oyun göstermesi şaşırttı. Birde nasıl becerdiyse şu maçta bile 20 dakikada 4 faul yapmayı becerdi.
Sonuç olarak bir All-Star haftasonunun daha sonuna gelirken akıllarda kalan isimler Kobe Bryant ve Blake Griffin oldu. Kobe Bryant MVP olmasının yanısıra sahadışı aktiviteleriyle, Blake Griffin'de smaçlarıyla akıllarda kaldı. Aslında Blake Griffin All-Star maçında da fena oynamadı. aldığı kısıtlı sürede ve eline top geldiği kadarıyla iyi oynamış. 8 sayı 5 asist 5 ribaunt. İlk All-Star'ında Gilbert Arenas'ın halinide biliyoz. En iyi zamanında, Wizards'ta çılgın atarken All-Star'da Orlando'daki Arenas gibi oynuyodu, eli ayağı titriyodu resmen.

Yorumlar