Günlük Takas dedikoduları

ilk takas dedikodumuz yine melo'dan. yter amk git nereye gidiyosan dedirtecek hal aldı. NJ Nets yine saldırıyo Melo için. Bu sefer Anthony, Chauncey Billups, Melvin Ely, Renaldo Balkman ve Shelden Williams'a karşılık  Derrick Favors, Devin Harris, Troy Murphy, Ben Uzoh ve 4 ilk tur hakkını Denver'a yolluyor. Olmasındaki Tek engel haliyle Nets sign and trade istitiyor.Yani Melo'nun önce 3 yıl için 65 milyon dolarlık kontratı imzalaması gerekiyor.
Chicago ile devam ediyoruz. hala shooting guard arıyolar. Richard Hamilton ve Cavs'den Anthony Parker'la ilgileniyorlar. Ama detaylar yok.
Dallas'ta gözünü veteranlara dikmiş durumda. Tayshaun Prince, Stephen Jackson ve Antawn Jamison Dalas'ın radarında. Eğer Prince'i alırlarsa çok ciddi şampiyonluk adayı olurlar. Tam aradıkları adam Caron Butler'ın yerini doldurabilcek tek adam listedeki. Ama onunda bu yıl kontratı bitiyor. Detroit onu peşkeş çekmez muhtemelen. İlk istiyecekleri adamda Rodrigue Beaubois. bence değer.
bir diğer dedikodu cavs'in adamı Sessions hakkında. Atlanta, NYK ve Portland takipte. Fakat Cleveland'ın pek veresi yok. Onlardaha çok Antawn Jamison'u sallamaya çalışıyolar. adamın iki yıllık 28 milyon dolarlık kontratı var hangi beyinsiz verdiyse o kadar parayı artık. Bide Mo Wİlliams eziğini yollasalar bi iki draftla tekrar toparlayabilirler.

Yorumlar