günlük takas dedikoduları


Gün geçmiyorki bir garip Carmelo takas haberi düşmesin gündeme. Son haberlerde olaylarlen iyice karıştı pembe diziye dönüştü. Malumumuz Melo'ya iki hayırlı kısmet var. Biri Nets, diğeri New York Knicks. Melo New York'a gitmek istiyor, Denver Melo karşılığında New York'un tapusunu istiyor nerdeyse. New Jersey verebilecek daha çok şeyi var ama Melo'nun gidesi yok New Jersey'e. Son gelen haberlerde New York Carmelo'yu alırsa New York'tan Denver'a giden adamlara New Jersey talip olcak. Eğer Melo NY'a gidecek olursa Denver'a gelecek olan oyunculardan Gallinari, Wilson Chandler veya Raymond Felton ve Timofey Mozgov'u iki draft hakkı karşılığında almak istiyor. Tabi bide Melo'yu almak için NY Minnesota'ya Ed Curry ve Anthony Randolph'u gönderiyor. Çok garip şeyler oluyor. Ama bugün belli olcak diyorlar bekliyoruz.

Herkes Carmelo Anthony takasına odaklandığı için pek bi takas dedikodusu dönmüyor etrafta. Sadece Detroit Pistons Tayshaun Prince'i Dallas'a yollarken karşılığında sakat Caron Butler'ı ve belki draft hakkı ve para alcak. Kontratlar arasında 600.000 dolar fark var ve Caron Butler'ın bu sene oynama ihtimali yok. Draft hakkı almayacaksa veya iyi bir para almayacaksa çok gereksiz bir takas olcak Detroit için. Çok daha iyi şeyler alabilir Prince karşılığında.
Diğer haberlerse çok net değil. Bobcats Stephen Jackson ve Gerald Wallace'ı elinden çıkarıp yeniden yapılanmak istiyor. Gerald Wallace'la Portland ve Houston ilgileniyor. Ayreıca Portland Cleveland'tan Ramon Sessions ve Manny Harris ilede ilgileniyor ama pek olası değilmiş bu takas. İşte çok kötü bir takım olmanında böyle faydaları var draft edilmemiş bir oyuncu olan Manny Harris bile şans bulabiliyor takımda. İyide değerlendirdi bu fırsatı. Hatta birileri talip bile oluyor.

Yorumlar