NBA' de gecenin sonuçları

Miami Heat-Indiana Pacers : Dwyane Wade' in ilk çeyrekteki tecavüzüne rağmen iyi direndi packers. Maç boyunca kavga ediyolar, dövüşüyolar ama maçı bırakmıyolar. Danny Granger'ın kötü oyununa rağmen son dakikalara kadar maçtan düşmediler. özellikle Hansbrough bu takıma çok enerji katıyor. Oyuna girer girmez kavgaya başlıyo pota altında. Miami!ye gelince dediğimiz gibi Wade ilk çeyrek sapıttı ama sonra biraz toparladı. 9/10 sahaiçi isabetiyle başladığı maçı 41 sayı 12 ribauntla tamamladı. LBJ'ninde 27 sayısı var. Chris Bosh iyi bi şut performansı gösterdi bugün 8/16 ile 20 sayısı var. yalnız bosh pota altına biraz uğrasa iyi olur. maç boyunca pota altında görmedim adamı. uzaktan uzaktan atıyo.

Oklahoma City Thunder-Sacramento Kings Oklahoma beklediğimiz gibi sacramento'yu düdüklemiş. Zaten Sacramento'dan olmaz. O rahatsız pivotlarıyla o takımın burnu boktan çıkmaz. Eğer bi keriz bulurlarsa Demarcus Cousin'i ellerinden çıkarsalar karşılığında iyi bişeyler alsalar çok daha hayırlı olcak. çocuk bildiğin haşarı. Daha yarım sezon oldu lige gireli kaçıncı kez olaya karışıyo it. Neyse... Oklahoma'da Durant iyi oynamamış. düşük şut yüzdesiyle 17 sayı. Jeff Green 16 Russell Westbrook 10 sayı 11 asist yapmış. Thunder çok geniş bi rotasyonla oynamış. D. Cook'un maçun yıldızı olmasından belli. 5/7 üçlük sallamış 20 sayısı var. 

Utah Jazz-Phoenix Suns  Utah üstüste üçüncü maçını kaybetti. Daha beter olurlar inşallah. Jerry Sloan'ı yollayan O.çocuğu Derron Williams'ada kapak olsun. Puşt herif sanki çok iyi oynuyoduda. Neyse Al Jefferson 32 sayı10 ribauntla oynamış. Suns'ta ise Nash 20 sayı 14 asistle oynamış.Channing Frye 31 sayı 11 ribaunt almış. Bu adam pek pota altına uğramazdı 11 ribaunt falan fazla bu adama hayret ettim. Suns'ta bi Steve Nash gerçeği var adam 37 yaşında inanılmaz oynuyo. oynuyoda noluyo Suns'tan. yani bişey olmasını beklemiyoruz zaten. Eee o zaman bi takas edin Şu adamı yav hem siz kazanın hem adam kazansın. Suns zaten Playoff yapamıcak. hala fırsatınız varken iyi bi takas yapın Draft hakkı alın adam alın bişeyler alın Suns'ın geleceği Nash değil. Nash'de kariyerine bi şampiyonluk koysun.

 New Orleans Hornets-Golden State Warriors Hornets kötü bi maç çıkarmış. Vasat bi maçın ardından Golden State almış maçı. Monta Ellis'in 21 sayısı var.New Orleans'ta Chris Paul'un 11 sayı 10 asisti var. David West 15 sayı 7 ribauntla tamamlamış maçı. CP3 de belirgin bi düşüş var. Bu adam bundan önceki senelerde 20 sayı 10 asist civarlarında oynardı. Bu sezon çok nadir çıkıyo o istatistiklere. Zaten Hornetsinde bu kadrosuyla onu tutması çok zor.

Charlotte Bobcats-Chicago Bulls kendi evinde Chicago'nun galibiyeti normal. Bobcats'te Henderson iyi skor katkısı veriyo bu maçıda 22 sayıyla tamamlamış. D.J. Augustin iyi başladığı sezonu sıçarak bitirmek üzere bu maçtada sıçmış. zaten Livingston dakikalarını aldı Augustin'in. Chicago'da değişen biey yok. Rose 18 sayı 13 asist, 24 sayı Boozer 16 sayı 9 ribauntla oynamış. Ömer aşık 15 dakikaya yakın süre almış 2 sayı 7 ribaunt yapmış. Bikaç tane blok yapabilse çok tatlı olcak yav. Hermaç bi blok yapsa yeter. Allahın Dan Gadzuric'i bile blokçu sert 5 numara ayağına eşşek yüküyle para kazandı. Ömer'de öyle bi marka yaratsa çok hayırlı olcak.

Philadelphia 76ers-Memphis Grizzlies Memphis çıkışını sürdürüyor. bu takımın çok iyi potansiyeli var. ama çok şanssızlar. O.J Mayo patladı. Hasheem Thabeet'i 2. sıradan seçtiler adam sadece faul yapabiliyo. bu ikisini iyi bişeyler karşılığında sepetleseler çok süper olur. Mesela Minesota'ya falan yollasalar Draft hakkı karşılığında çok şey kazanırlar en azından kontratlardan kurtulurlar. Maça gelirsek Zach yine iyi maç çıkarmış 20 sayı 10 ribaunt ve 7 asist. M. Conley 22 sayı 5 top çalması var. Rudy Gay 12 dakika oynamış sakatlığı falan var galiba. bişey okursam editlerim. 76ers'ta ise  T. Young'un23 sayısı var başka pek bişeyde dikkat çekmiyo bu maçta.

Yorumlar