Nihayet Carmelo Anthony New York'ta


Sonunda oldu Carmelo Anthony New York'a gitti. New York Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Anthony Carter, Sheldon Williams ve Reinaldo Balkman karşılığında Danilo Gallinari, Wilson Chandler, Timofey Mozgov ve Raymond Felton, 2014 birinci tur draft hakkı, 2012 ve 2013 ikinci tur draft hakları ve 3 milyon doları Denver'a gönderdi. Bundan ayrı bir takastada Corey Brewer'ı Minesota'dan aldılar ve Anthony Randolph ve Eddy Curry'yi 3 milyon dolar işliğinde Minesota'ya gönderdiler.
Bu takas NY Knicks'i ileriki senelerde bir takas daha yapma ihtimalini çok güçlendirdi. Chris Paul veya Derron Williams hatta Dwight Howard artık New York için olası hedefler. 2012'de kontratı bitecek oyunculardan birini daha getirip, gelecek senelerde Miami Heat'in süper üçlüsünün karşısına yeni bir Süper üçlüyle çıkacaklar. Tabi 2012 için hazırlanan tek takım onlar değil. Dwight Howard'ında Los Angeles Lakers'ta Deron Williams ve Kobe Bryant'la aynı takımda oynamak istediği ve böyle bir üçlü kurmak istediği biliniyor. Peki niye süper üçlü kuruluyorda süper dörtlü veya süper beşli kurulamıyor. Çünkü NBA kuralları sadece 3 tane maksimum kontrat imzalamaya olanak sağlayacak şekilde  düzenlenmiş. Yani gelecek yıllarda daha çok süper üçlüsü olan takım görebiliriz. Şimdilik şu takasın olması herkesi rahatlattı. Hergün Melo'ya yakın kaynaklardan gelen haberleri okumaktan bıktık. Adamda ne çevre varmış hergün takasla ilişkili Melo'nun yakını olduğunu iddaa eden kişiler haber sızdırıyordu. Bittide kurtulduk.
Tabi şimdi bu takas diğer takaslarında önünü açtı. Denver muhtemel takas yapmaya devam edecek. Nene Hilario'ya talipler var. J.R Smith'e talipler var. New York'tan gelen oyuncuların birkısmına New Jersey Nets talip. bakalım görelim...

Yorumlar