son takas günü hareketleri

takasın son gününde yine hareketlenmeler var liginde. Öncelikle Sacremento ve New Orleans bir takası sonlandırmak üzere. Carl Landry Hornets'e, Marcus Thornton ve David Andersen Sacremento'ya gidiyor. Fakat başka takımlarda ilgileniyormuş Landry ile. Miami'ninde ilgilendiği söyleniyor.

Nets Devin Harris'i göndermek üzere. İki takım ciddi ciddi ilgileniyor. Biri Portland Andre Miller'i yolluyor karşılığında diğeri ise Dallas Caron Butler'ın biten 11 milyon dolarlık kontratını yolluyor Nets'e Harris karşılığında. Caron Butler'ın bu sene oynama ihtimali yok. Andre Miller ise takıma katkı sağlayabilecek durumda ve kontratının bir senesi daha var ama takım opsiyonu var. Yani isterse seneye yollayabilir Andre Miller'ı. Bence Andre Miller daha değerli bir parça olcak Nets için. Nets hem 2012'serbest kalacak oyunculara hazırlanıyor, hemde bir takas yapmaya çalışıyor. Fakat bu süperstarları takıma getirmek için biraz umut vaadetmesi lazım. Bu yüzde Andre Miller gibi hem takıma katkı verecek hemde kontratı çok uzun ve çok pahalı olmayan bir oyuncu daha değerli olabilir Nets için.

Bu arada Nets aynı zamanda Troy Murphy'yide yollamak üzere. Karşılığında Golden State'ten Brandon Wright ve Dan Gadzuric'i alıyorlar. Warriors'ta muhtemelen Murphy'nin kontratını satın alarak serbest bırakacak Murphy'yi. Serbest kalan Murphy'yide şampiyonluk kovalayan takımlardan Orlando, Dallas, Miami ve Boston takip ediyor.

Atlanta'da bir takas arıyanlardan. Caveliers'a Sessions ve Manny Harris karşılığında Jeff Teague ve Maurice Evans'ı önermişti. Şimdide Mike Bibby'yi elden çıkartmaya çalışırken Kirk Hinrich'i takıma katmaya çalışıyorlar. Portland'tan Andre Miller, Denver'dan Raymond Felton'ta Hawks'ın radaırında.

Boston Marquise Daniels'ın sakatlığı sonrasında bir oyuncu katmak istiyor kadrosuna. Bu isimler arasında Shane Battier ve Cleveland'tan Anthony Parker var.

Yorumlar