Takas dedikoduları

Son takas dedikodumuz Portland ve Nets arasında. Bu takas senaryosunda Devin Harris Portland'a giderken Andre Miller NJ Nets'e gidiyor. Fakat Nets takasa bu sezon beklentileri karşılayamayan Trevis Outlaw'ı da katamaya çalışıyor. Blazers'tan Rudy Fernadez veya Joel Przybilla'yı katmaya çalışıyor. Ama şu anda herşey havada tabi. Nets muhtemel Melo takasını hala kolluyor. Tekrar canlandı Melo aşkları. Pek olası gözükmüyor bu takas özellikle Rudy Fernadez veya kontratı biten Joel Przybilla'yı dahil etmeyecektir takasa.
İkinci dedikodu yine Portland'tan. Sixers'tan Marreese Speights'a karşılık Dante Cunningham ve ikinci tur draft hakkı veriyorlar. İkiside bu sene benzer istatistiklerle oynuyorlar. Sadece Speights biraz daha uzun o kadar.
Geçen yazımızda Denver'ın NY'tan Melo için istediklerini yazmıştım. Melo'ya karşılık bütün takımı istediler. İstedikleri adamları tekrar yazayım Wilson Chandler, Danilo Gallinari, Landry Fields, Raymond Felton, Timofey Mozgov ve ilk tur draft hakkı. Madison Square Garden'ı da isteyin amk. Zaten Knicks yöneticileride hayret verici saçma olarak değerlendirmişler bu teklifi. Muhtemelen onlarda oha amk demişlerdir kendi aralarında.

Yorumlar