basketbol iddaa 14.03.2011

Bu bölümümüzde İddaanın resmi sitesinde açıklanan NBA maçlarına kafamdan iddaa oynucam. Baştan uyarayım öyle iddaa uzmanı biri değilim hatta para kazanmışlığım bile yoktur ona göre he yok oynadık tutmadı allah belanı versin falan diyen olursa ona iade ederim laflarını. Neyse efendim elimizden geldiğince 3 NBA maçıyla kupon hazırlıcaz. Hangi maçı neden seçtiğimizide açıklamaya çalışacağız.

Houston Rockets- Phoenix Suns

Daha dün gece kendi evlerinde Orlando'ya farklı yenildi Suns. Back-to-back'in ikinci maçındalar ve deplasmanda Houston'dalar. Steve Nas'in oynayıp oynamayacağı belli değil yüzde elli diyolar oynama ihtimaline. Rockets'sa iki gün önce Spurs'e kaybetti ve yine Suns'ı kendi evinde karşılıyor. Scola bu maçtada yok. Onun yokluğuna rağmen Houston'un Suns'ı 8 sayıyla geçebileceğini düşünüyorum.

Philadelphia 76ers- Utah Jazz

Utah darmaduman çok kötü gidiyorlar. 76ers ise son maçlardı şahlandı geliyor. Bu maçıda 76ers'in alması olası gözüküyor. handikap 0.5 yani 76ers maçı alırsa parayı alırız.

Washington Wizards- Oklahoma City Thunder

Ligin en kötü takımlarından biri Wizards. Rashard Lewis ve Bltache oynamayacak. Bu durumda zaten zar zor maç kazanan Wizards bizahmet Thunder'ı yenmesin. Oklahoma city'de 3 maçttır kazanıyor . Wizards'a kaybetmez heralde. Thunder için 7.5 handikap sorun olmaz gibime geliyor.

Derleyelim kuponumuzu

Washington Wizards- Oklahoma Thunder   -----  2
Utah Jazz- Philadelphia 76ers                     -----  2
Houston Rockets- Phoenix Suns                  -----  1

Yorumlar