Efes mağlubiyetle bitirdi

Günün en az dikkat çeken maçında Efes Partizan'a da yenilerek elendi. Kimse izlememiştir heralde bu maçı, Fener maçı ile niye aynı saate konulurki bu maç. Kim izler bu maçı o saatte. Bari iki saat öncesine koyun Fener maçının ısınma turu olarak izlesin herkes. Prestij maçı ama yine daha fazla kişi izlerdi, hem yayıncı kuruluş kazanırdı, hemde bizim izleme şansımız olurdu.

Neyse rakamlara bakacak olursak, yine Rakocevic hücum yapmış tek başına 6-12 sahaiçi isabetle 19 sayı atmış başkada birşey yapmamış. Partizan'da Jan Vesely'nin gecesi olmuş 23 sayı-6 ribauntla oynamış. Efes'te gidenlerin ardından Ender süre bulmaya başlamış ama Wisniewski'den pek fazla birşey yapamamış. Birde Efes bu maçta rezalet şut yüzdesiyle oynamış, 34% iki sayılık ve 25% üç sayılık yüzdesi tutturmuş

Bu maçı kaybetmek veya kazanmak çok önemli değil zaten bir iddaan kalmamış. Artık Efes önüne bakmalı ve doğru düzgün bir yaqpılanmaya gitmeli. Herkes bildiği, sevdiği Efes'i geri istiyor. Umarım yönetimde gereğini yapar.

Yorumlar