NBA'den kısa kısa-2



Dün gece oyanan maçta Chris Paul beyin sarsıntısı geçirdi pek önemli bir şeyi yokmuş. Carlos Delfino,Marquis Daniels, Ersan İlyasova'dan sonra oda kervana katıldı. Geçmiş olsun diyoruz ama birkaç maça dönmesi bekleniyor.

NCAA'lerdeki oyuncumuz Doğuş Balbay yılın savunmacısı seçildi. Bu başarısından sonra Helal olsun diyoruz onada. Draft edilme ihtimali çok az ama avrupada savunma uzmanı olarak iyi iş yapacaktır. Hücumuna bişeyler katsa çok iyi yerlere gelecektir. Bu sene sonunda ne yapacak bakalım umarım draft edilmesse D-league falan denemez gelir memleketine.

Paul Pierce ve Russell Westbrook haftanın oyuncuları seçildi. Paul Pierce son haftalarda yeniden doğdu adam zıplamaya başladı tekrar.

Günün en ilgi çeken haberi ise New Jersey Nets!in Ettore Messina'ya asistan coach olarak teklif yapması. Bildiğimiz gibi gerçi ben yazmadım ama Ettore Messina Real Madrid'ten ayrıldı. Messina Prokhorov'un en beğendiği coachlardan biri. Açıkçası dünyanın en iyi coachlarından biri. Real'e gitmeden önce Toronto'yla adı sık sık gündeme geliyordu. Az kalsın anlaşıyolarmış zamanında. Şimdi ise Nets asistan coach olarak istiyor. Muhtemelen bu ölü sezonda Messina'yı asistan coach olarak getirip onu lige ısındırmak istiyorlar. Seneyede Avery Johnson'ı yollayıp Messina'ya bırakacak takımı. Kaan Kural'da twitter'da bahsetmiş bu olaydan. O diyosa vardır gerçeklik payı.

Yorumlar