NBA'den kısa kısa 05.07.2011


Evet efendim NBA sezonunun bitmesi ardından gelen lokavt baya bi durulttu suları. Artık dedikodular daha çok avrupaya gelecekmi gelmeyecekmi doğrultusunda ilerliyor. Öyle bir derleme yaptık bizde kim gelecek kim gelmeyecek diye öncelikle belirtelim Avrupa'ya gelmeyi düşünen oyuncuların çoğu öncelikle lokavtın bütün sezon sürmesi şartıyla avrupaya gelmek istiyorlar. Bunun için şu anda kimsenin gelmeye niyeti yok. İkincisi ise kontratlı oyuncuların akıbeti nolacak tam olarak bilinmiyor. Neyse biz  öyle bir derleyelim bakalım.

-Nicolas Batum eğer avrupaya dönecekse bir euroleague takımında oynamak istiyormuş. Bu sene Euroleague'de mücadele edecek olan Nancy bir adım önde gözüküyor, Batum Nancy çok mantıklı bir tercih olur gibilerinden bişey demiş.

-Bu sene CSKA ile sözleşme imzalayan eski Boston Celtics oyuncusu Nenad Kristic'in ardından sözleşmesi biten bir diğer eski Celtics oyuncusu Carlos Arroyo'da avrupaya dönmek üzereymiş. İtalyan temsilcisi Cantu bayağı ütüne düşüyormuş Arroyo'nun.

 -Ian Mahinmi'de lokavt devam ederse Fransa'ya dönmek isteyenler arasında. Rouen, Lille ve Le Havre öncelikli takımlarmış. 

- Pau Gasol ve Serge Ibaka'da İspanya'yı düşünenler arasında. Zaten avrupa orjinli iki oyuncu altyapılarında yetiştikleri takımlara dönmek istiyorlar.

- Carl Landry Armani Jeans Milano'nun radarında. Milano ekibi geçen sezon New Orleans Hornets'ta başarılı bir sezon geçiren Landry'yi kadrolarına katmak için uğraşıyorlarmış.

Yorumlar