TBL'den kısa kısa

Transferin hızlı takımları Beşiktaş ve Antalya Bşb hamleler yapmaya devam ediyor. Salsabasket'in haberine göre Antalya DeAngelo Casto'nun ardından kansas çıkışlı guard Jacob Pullen'i kadroya kattı. Pullen geçen sezon 20.2 sayı, 3.7 asist ortalamalarıyla oynamış. Antalya iyi Amerikalılar buluyor ama nedense bir istikrar sağlanamadı takımda her sene yeni bir kadro.

Gündemdeki diğer bir takım Beşiktaş. Beşiktaş'ın Charles Smith ile anlaşmak üzere yazan Sportando, Buna ek olarak Beşiktaşın Asseco Prokom'un guard'ı Daniel Ewing ilede görüştüğünü yazdı. Daniel Ewing Unics Kazan ilede görüşmekteymiş. Ayrıca Salsabasket Beşiktaş'ın Barış Hersek ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Diğer bir iddaa ise Basketdergisi.com'un iddaası, Beşiktaş NBA'den iki ünlü yıldızla görüşüyor. Hayırlısı diyelim.

Efes Pilsen, Stanko Barac'la sağlık kontrollerinin ardından 3 yıllık sözleşme imzaladı. Can İşbakan'ın Twitter'daki idaasına göre Efes 3 numara arayışı içindeymiş ve en büyük 3 adaydan ikisi Keselj ve Perperoglou imiş.Yine Can İşbakan Spanoulis'in Olympiacos'ta kalacağını yazdı. Spanoulis gelse çok iyi ama kalibre olarak onun seviyesinde winner bir oyuncu almalı Efes. Bu sene Final Four yapmamaları için hiçbir sebep yok. Maddi olarak sorunlu Yunanistan, yeni kurulan CSKA, final four İstanbul'da daha ne olsun.

Yorumlar