Türkiye'den kısa kısa 05.07.2011

NBA'den bahsettikten sonra birazda yurdumuza dönelim. Galatasaray'dan geçen yazımızda bahsetmiştik şimdi diğer takımlardaki son gelişmelere bakalım.

-Efes Pilsen Doğuş Balbay'a resmi sözleşmeyi imzalattı. Son dakika haberi ise Stanko Barac'tan geldi. Efes ile anlaştım, bir sorun çıkmazsa geliyorum demiş. Hadi hayırlısı diyelim geçen sezon çok  iyi bir sezon geçirmişti Caja Laboral'de. Şimdi gözler Spaonulis'te onuda alırsa Efes BBL'nin tadından yenmez bu sezon.

-Beşiktaş maddi sıkıntılar arasnda transfere başladı. Sponsor sıkıntısı tam olarak çözülmedi galiba ama transferde hamleler ardarda geliyor. Erwin Dudley ve Fikret Can Akın'ı kadrolarına kattılar. Salsabasket'in haberine göre Ersin ve Mehmet Yağmur'da yoldaymış. Cemal Nalga'da Banvit'le görüşmekteymiş. Ayrıca Eurocup'a wildcard aldılar ön eleme oynayacaklar. Son olarakta Doğan Hakyemez menejer olarak takıma katıldı.

-Mersin geçen sezon Oyak'ta oynayan Sean Mays ile anlaştı. Erdemir eski Telekom'lu Wesson ile anlaşmak üzere. Olin Edirne Wes Wilkinson ile, KSK ise Morgan'la anlaştı.

Genel olarak şu anlık Bunlar var. Birde Fenerbahçe'nin transferleri var ama ona ayrı bir yazı yazmak istiyorum

Yorumlar