Rudy Fernandez Real'e, Seraphin Caja Laboral'e


Real Madrid uzun zamandır peşinde koştuğu Rudy Fernandez'i kadrosuna kattı. Real Rudy'yi nba çıkışsız istiyordu fakat bunu başaramadı. Nba çıkışı bulunuyor Rudy'nin. Real için çok iyi bir hamle aslında. Hidayet dedikoduları çıkmıştı bir süre önce. Hidayet'e oranla çöok daha iyi bir transfer olmuş Real için.


Bir diğer iddialı ispanyol takımı Caja Laboral ise fransız Kevin Seraphin'i lokavt bitene kadar transfer etti. Seraphin final yapan Fransa milli takımında göze çarpan oyunculardan biriydi. Erman Kunter'in piyasaya sunduğu bir oyuncu ayrıca. Caja Laboral içinde çok yeriğnde transfer olmuş.

Aslında bu çok yerinde transferlerin nba'den gelmesi çok iyi. Eğer ilk turu sağ salim geçerse bizim takımlar lokavt bitsin diye dua etmeye başlarız. Lokavt bitince dımdızlak açıkta kalacak bu takımları döveriz. Gerçi Efes'tede Ersan var ama Euro 2011'de gördüğümüz kadarıyla çok formda gelmiyor Ersan. Birde Efes Ersan'a dayalı bir takım kurmadı onun mevkisini yedekleyecek adamlarda çok kaliteli. O yüzden eğer lokavt biterseçok sıkıntı çekmez Efes.

Yorumlar