Aliağa Petkim- Türk Telekom: 95-79

Bugünkü iddaa tahminlerimde Türk Telekom ilk yarı maç sonucu alır dediğim Türk Telekom16 sayı fark yedi helal olsun diyorum. Ligin kalbur üstü oyuncularından kurulan bir takımın ligde düşmeme mücadelesivermesi muhtemel bir takıma karşı bu kadar ezilmesi çok ilginç açıkçası. Ne yapmaya çalışıyor Türk Telekom anlamış değilim. Galiba yönetimden birileri koça gelip "hafız biz çok hücumcu bi takım olalım maçlar böyle all  star havasında geçsin seyirci hareket görsün" falan demiş.Türk Telekom maçları rookie- sophomore maçları gibi geçiyor, en azından Türk Telekom adına.

Maça gelirsek Ryan Toolson acaba Aliağa'ya iyice paslanıpmı geldi demiştim değilmiş. Bugün 24 sayı 6 asistle oynadı. Keza bencu bu takım için en önemli parça olan Ümit Sonkol'da 15 sayı 15 ribaunt yaptı. Bu iki oyuncunun performansı Aliağa'nın ligdeki kaderini belirleyecek. Ümit Sonkol kadrodaki en önemli türk oyuncu. Ligde çok uzun dakika alacak muhtemelen.Eğer katkı veremesse çok zor Aliağa'nın işi sadece yabancılarla olmaz bu iş.

Türk Telekom'da Mehmet Okur'un 24 sayısı var ama oda şut idmanı havasında atılan sayılar, mücadele edilerek kazanılmış sayılar değil. Başkada pek fazla söylenecek birşey yok. Bende nasıl güvenip iddaada 2 oynadım işte kazanamıcaz ya. Oyna Hacettepe'ye, oyna Banvit bile oldu handikapı aşamadı Beşiktaş. Gerçi ben oynasam Serkan serbest atışları kaçırır falan filan çok dertliyim çook.

Yorumlar