G.saray-Unics Kazan: 64-68 Hiç olmadı bu


Galatasaray Abdi İpekçi'de konuk ettiği Unics Kazana 64-68 mağlup olmaktan kurtulamadı. Maç boyunca oyunda üstün olan taraf Galatasaray'dı. Çok hareketli hücum ve savunmasıyla ilk yarıda darlandırdı Unics Kazan'ı. Özellikle hücumda Songalia ve Shipp'in hücumda etkinliği farkı 10 sayılara taşıdı. Maç boyunca Lakovic'ten verim alamayan Galatasaray maçın ikinci yarısında Unics Kazan'ın uzun rotasyonuna çare bulamadı.

Maçın ilk yarısında Unics'i hareketli ama iri yarı olmayan uzunlarla iyi kilitlemiştik. Domercant üzerine baskı işe yaramıştı ve özellikle Lakovic'in kötü gününde 4 numara pozisyonundan oynadığımız oyunlarla önde götürdük maçı. Furkan'ın oyundayken yaptığı asistler ile oyunu açmıştık. Ama ikinci yarıda Unics'in Veremenko ve Savrasenko gibi iki uzunla oynaması çok canımızı yaktı. Verdiğimiz hücum ribauntları canımızı çok yaktı. İşte bu maçta Zaza'ya çok ihtiyacı vardı Cim Bom'un. Görece olarak çok zayıf kaldık Unics uzunlarına.

Maçın sonunda ısrarla Lakovic'i devreye sokmaya çalışmamızda tuz biber ekti aslında ribauntta yaşanan sıkıntılara. Takımda sanki tek hücumcu oymuş gibi sürekli onu aktive etmeye çalışmak durumu dahada zorlaştırdı. Adam atamıyosa atamıyor bırak kardeşim adamı kur oyununu Shumpert var, Songalia var bu adamlarında hücumları iyi ne diye bu ısrar.

Maç içinde akılda kalan performanslar kendi adıma Oktay Mahmuti'nin topun bizden çıktığını söyleyip hakemin kararını değiştirmesi çok şık bir hareketti.  Furkan'ın asistleri, Domercant'ın durdurulamaz hücumu ve son hücumdaki geri çekilerek attığı üçlük.Hakkatten o neydi ya adam öldürdü topu diyordumki hançeri sapladı resmen. Domercant'ın ne denli iyi bir hücumcu olduğunu tekrar görük bu maçla. Bu maçta birde Luksa Andric'in serbest atışlardaki kabızılığı dikkat çekti tabi. İlk serbes atışını potaya değdiremedikten sonra kötü yüzdesi devam etti.Maçıda 4/10 serbest atışla bitirdi. Birde Nathan Jawai'yi yolda görsem yolumu değiştiririm o ne la öyle insan azmanı.

Bu hafta basketbol takımlarımız açısından pekte iyi bir hafta olmadı. Önce Efes sonra Galatasaray kendi evlerinde mağlup oldular. Şu sıralar Olimpicas deplasmanında Fener, inşallah onlar yenerlerde içimiz rahatlar.

Yorumlar

  1. Sevdiklerinize özel günlerinde en değerli ne alınabilir? Ya da eşinizi mutlu edebilmek için ne yapılabilir? Çok basit hemen http://www.robertopirlanta.com 'a gelin birbirinden güzel tektaş yüzükleri seçin beğenin sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder