iddaa tahminlerim 15-16.10.2010

Beko Basketbol liginin açılış haftasında sizlerleyiz. Bu hafta genelde zorlu mücadelelere sahne olurken yine iddaasız bir şekilde maç tahminlerimizi sıralayacağız.

Banvit- Pınar Karşıyaka

Banvit kendi evinde Pınar Karşıyaka'yı ağarlamakta ve handikap 5.5. Banvit'in bu maçuı 6 sayı farkla alabileceğini düşünmekteyim. Her ne kadar Spor Toto Türkiye kupasında ahım şahım bir oyun ortaya koymasalarda tecrubeli kadrosuyla bu maçı alcaklardır.

Türk Telekom- Antalya Bşb

Ligin en hızlı basketbol oynayan ekipleri karşı karşıya. Türk Telekom'un dengesiz oyunu tabi kimin galip geleceğini tahmin etmemizi engelliyor ama çok yüksek skorlu bir maç bizi bekliyor. İki takımında gardı çok hızlı oynayan adamlar. Washington'da Fischer'da maçı çok hızlandıracaktır. Bence 165.5 çok yüksek bir rakam olmasına rağmen üst sınırı geçilecektir.

Edirne Olin- Galatasaray

Ligin en formda ekiplerinden biri olarak gözüken Galatasaray Edirne deplasmanında. Geçen sene ligin en zorlu deplasmanıydı belkide Edirne. Fakat bu sene Olin çok mütevazı bir takımla yoluna devam ediyor. Ne kadar mücadele etselerde rakiplerinin kadro derinliği ve kalitesi tartışılmaz. Galatsaray 10.5 handikapı geçecektir.

Fenerbahçe(B)- Galatsaray (B)

Basketbolda erkeler finalinden sonra bayanlar finalide G.saray Fener arasında. Yine çok çekişmeli geçmesibeklenen maçta Taurasi faktörü ile G.saray bir adım önde gözüküyor. Zaten handikapta 0,5 yani maç ortada diyor iddaada ama Şahsi kanaatim G.saray alır maçı.

Yorumlar