iddaa tahminlerim 22-23.10.2010


Efendim yüksek yüzdeyle tahminlerimizin tuttuğu bir Euroleague haftasında o kadar maç arasında EA Milano- Maccabi maçına 2 diyen aklıma... Neyse yeni hafta yeni şans diyoruz. Bu hafta TBL'de maçlar ve handikaplar çok sağlam fikir yürütmek biraz zor gözüküyor ama bir kaç maç gözeçarpıyor bültende.

Hacettepe Uni- Olin Edirne


Geçen senenin en dikkat çeken ve en çok sempati toplayan takımıydı Olin ama bu seneki kadrosu neredeyse ikinci lig seviyesinde. Hacettepe'ye +3.5 handikap vermiş iddaa iyide yapmış. Bu maçı alır Hacettepe.

MS:1

Tofaş- Erdemir

İlk hafta çok ağır bir yenilgi alan Erdemir Tofaş deplasmanına çıkıyor. İlk hafta deplasmanda Mersin'i deviren Tofaş lig öncesi turnuvalardada çok formdaydı ama bu hafta onları çok zor bir maç bekliyor. İddaa Erdemir'e +8.5 handikap vermiş. Bu handikapı aşabileceğini düşünmüyorum Tofaş'ın. Öyle yabana atılır bir kadrosu yok Erdemir'in bu maça asılacaklardır. Maç ortada geçer, iki takımda galip gelebilir  ama Tofaş'ın 9 sayı fark atabileceğini düşünmüyorum.

MS:2

Bandırma Kırmızı- Türk Telekom

Ligin yeni ekibi Bandırma Kırmızı Banvit'in paf takımı olarak birinci ligde aslında. Çok genç oyunculardan kurulu bir takım. Guard rotasyonunda çok yetenekli gençler var ama uzun rotasyonu kısıtlı. Türk Telekom gibi pota altında çok güçlü bir takım karşısında hiç şansları yok gibi duruyor. İddaa +15.5 handikap vermiş Bandırmaya ama Türk Telekom bunu geçebilecek güçte. Takım olarak çok güvenilir bir takım değiller ama bu maçı bireysel yeteneklerlede alabileceklerini düşünüyorum.

MS:2

Pınar Karşıyaka- Beşiktaş Milangaz

Ligin formda takımlarından biri KSK ve karşılarında Derron Williams'lı Beşiktaş var. Beşiktaş ligin ilk haftasında çok skorer bir oyun ortaya koydu ve tecrubesiz rakipleri karşısında şov yaptılar. Tabi bu hafta karşılarında çok daha sağlam bir takım var öyle kolay bir maç olmayacak onlar adına ama kadro kalitesi çok üst düzey Hawkins, Kemp Erceg, Semih ve tabiki Derron Williams biri formda olmasa diğeri atıyor. Karşıyaka leyhine +1.5 handikap var. Beşiktaş bu maçı alacaktır diye düşünüyorum.


MS:2

Şahsi kuponum

Hacettepe- Olin Edirne  1
Tofaş- Erdemir               2
P. Karşıyaka- Beşiktaş   2

Yorumlar

  1. galatasaray ve fener maçlarınada yorum yapıcanmı bebek

    YanıtlaSil
  2. hayatında hiç iddaa tutturdun mu merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. adamın euroleague tahminlerine bakarsan tutturduğunu görürsün

    YanıtlaSil
  4. birde avukatı var sanırım iimiş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder