iddaa tahminlerim 26-27-28.10.2010


Euroleague tahminlerimizle yine karşınızdayız. Geçen haftaki tahminlerimizdede yüksek yüzdeyle tahminlerimiz tuttu. Tahminlerin % 75'i tutuyor bakalım bu hafta kaç maç tutturacağız. Euroleague'de güzel maçlar var ama handikaplar çok yüksek bazı maçlarda. Örneğin Efes Pilsen-Belgacom Spirou maçında -15.5 handikap var Efes için. Efes bu maçı bir mucize olmassa alacaktır ama fark 16 olacakmı yani o biraz Efes'in elinde. Farkı maç boyunca 20'lerde alıp götürebilirler sonlarda salarlar fark aşağı iner belli olmaz, o yüzden bu maça bulaşmamak gerek. Keza Barcelona ve CSKA maçları içinde aynı şey söz konusu. O yüzden dikkatli olmak lazım. Neyse bu haftanın tahminlerine başlayalım.

Malaga-Zalgiris (+9.5)

Zalgiris bilindiği üzere geçen haftaki CSKA mağlubiyetinin ardından koç Zouros'u yolladı. Yeni koçunda takımı toparlamak ve bir oyun sistemi oturtmak için pek zamanı yok. Unicaja maçıda bu yeni başlangıç için pek uygun bir yer değil zaten. Unicaja Bu maçta 9.5 handikapı geçecektir.

MS:1

Zagreb(+12.5)-Panathinaikos

KK Zagreb ilk defa Euroleague'de oynuyor ve öyle ahım şahım bkadrosuda yok. O yüzden Zagreb averaj takımı olur gibi duruyor. İlk maçtada bir diğer iddaasız takım Brose Basket'e 30 sayı farkla yenildiler. Karşılarında geçen senenin şampiyonu var. Direnebileceklerini sanmıyorum, Pana çok rahat alır bu maçı.

MS:2

Caja Laboral-Cantu (+9,5)

Deplasmanda Fenerbahçeyi yenen Caja Laboral İtalyan takımı Cantu'yu ağırlıyor. Cantu'da Euroleague tecrubesi olmayan bir takım. İlk hafta Nancy'yi yendiler ama Nancy'de gerçek bir Euroleague takımı değil. Esas Euroleague ne demek bu maçta görecek Cantu. Tabi Cantu'da çok tecrubeli isimlerde var, Basile ve Marconato gibi isimler bu takıma ağabeylik yapıyor ama yinede Caja Laboral bu ligdeki en zor deplasmanlardan biridir. Caja Laboral handikapı geçer.

MS:1

Nancy(0.5)-Bilbao

Bilbao ilk hafta evinde yeniden yapılanan Olympiacos'u farklı geçti ve mükemmel oynadılar. D'or Fischer, Aaron Jackson, Marko Banic, Roger Grimau, Alex Mumbru gibi çok tecrubeli isimlerden kurulular. <nancy ise genç yıldız Nicholas Batuma güveniyor ama tek başına nereye kadar tabi. Maçı Bilbao alacaktır.

MS:2

Olimpiacos-Fenerbahçe Ülker (4,5)

Geçen haftanın iki mağlup takımı karşı karşıya. Yeniden yapılanan Olimpiacos çok ağır bir mağlubiyet aldı Bilbao deplasmanında. Fenerbahçe Ülker ise ilk hafta Caja Laboral'e kendi evinde mağlup oldu. Şimdi normal şartlarda pek bullaşılacak bir maç değil ama ben Fenerbahçe'ye güveniyorum. Bu maçta Olimpiacos'u devireceklerdir.

MS:2

Yorumlar