iddaa tahminlerim 28-29-30.10.2010


Bu Haftaki Eurolegue hüsranından sonra haftasonu programı ile karşınızdayız. Genel olarak bakarsak pek söylediğim maçlar tutmuyor ama belki tersini oynarsınız falan bir fikir olur sizin için. Gelelim haftanın maçlarına.

Türk Telekom-Beşiktaş

İki skorer takım karşı karşıya. Dün gece iddaada 162.5 gözküyordu üst sınırı. Israrla oynama çalışmama rağmen oynattırmadı şerefsiz bilyoner. Şimdi ise barem 172.5'te. Tabi ikş maçtada 100 sayı atmış beşiktaş ve savunma özürlü Tüürk Telekom karşı karşıya gelince bunuda aşabilirler diyorsunuz.O yüzden üst diyorum.

ÜST

Budivelnik-Khimki

Budivelnik Ukrayna takımıymış baktım öğrendim. Kadroda tanıdığımız isimlerdn pek yok. Khimki ise kadroda Mozgov, Austin Daye, Planinic gibi isimler barınıdırıyor. Daye ve Mozgov NBA'e dönseler bile Planinic bunlar yener. Handikap Budivelnik leyhine +4.5

MS:2

Riga-Unics Kazan

Galatasaray karşısında deplasmanda galipo gelen Unics Lwetonya deplasmanında Riga'da. Rİga'nın guardı tanıdık bir isin Marque Perry. Unics deplasmanda -2.5 handikapı geçebilecek güçteki G.saray maçındada bunu gördük. Maçı Unics alır

MS:2

MersinBşb-Antalya Bşb

Antalya kaliteli kadrosuna rağmen iki maçtır mağlup.Bu maçtada rakipleri nispeten zayıf bir ekip. Bu maçı almak zorundalar.Bu maçı alacaklarını düşünüyorum. Handikap Antalya leyhine +1.5

MS:2

Bavit-Hacettepe

Fazla söze hacet olmayan bir diğer maç. Banvit kendi evinde Hacettepe'yi ağırlıyor. İlk iki maçtaki mağlubiyetin acıswını Hacettepe'den çıkaracaklardır. 10.5 handikap var Hacettepe leyhine. Banvit kolay aşacaktır.

MS:1

Erdemir- Trabzon

Dün gece handikap Trabzon leyhine +5.5 gözüküyordu. Yetişemediğim başka bir maç oldu. Erdemir kaliteli kadrosuyla iki haftadır yeniliyor. Bu maça asılacaklar.Açıkçası Trabzon'unda direnecek gücü yok gibi. Erdemir 10.5 handikapı geçecektir.

MS:1

Aliağa Petkim- Tofaş

Ligin hızlı başlayan ekibi Tofaş Aliağa deplasmanında haftaiçinde Aliağa yerinde bir hamle yapıp takıma Pinkney'i kattı. Bu maçı Aliağa alacaktır. Tofaş iyi oynuyor ama çok derin bir kadrosu yok. 4 yabancıyla götürüyorlar işi. Deplasmanda işleri zor.

MS:1

Yorumlar