Brook Lopez, Kevin Love derken Lamar Odom geldi


Beşiktaş spekteküler bir transferi daha gerçekleştirirken yine gündeme bomba gibi oturdu. Allen Iverson ve Derron Williams'tan sonra NBA'in medyatik ve kaliteli oyuncularından birini daha kadrolarına kattılar.

Lamar Odom'un kariyerini tartışmaya gerek yok sanırım. Lakers'ın son dönemlerdeki dominant oyununda çok önemli bir yere sahip Odom. 3 numara oynayabilecek tüm özelliklere sahip bir oyuncu ve dahası 4 numara oynayacak bütün özelliklerede sahip. Hatta dünya kupasında 5 numara olarakta çok iyi oynayabildiğini gösterdi.

Beşiktaş'ın bu sene oynadığı sular seller gibi akışkan ve hızlı oyuna cuk oturabilecek bir oyuncu Odom. Yapabildiklerine bakarsak zaten bu sistem için yaratılmış çok net. Pozisyonuna göre mükemmel top sürer, iyi pas atar, iyi şut atar, çok iyi pota altı oynar, çok iyi ribaunt alır hepsinden daha önemlisi bunlarnı ne zaman ve nasıl kullanılacağını çok iyi bilir. Basketbol IQ'sü çok yüksek bir oyuncudur. Beşiktaş'ı lig şampiyonluğunun ve Eurochallange'ın büyük adayı yapar eğer lokavt bitmesse ki bitmeyecek gibi duruyor şimdilik.

Gelelim medyatik kısmına. Bildiğimiz üzere Lamar Kim Kardashian'ın eniştesi. Chloe Kardashian'la evli. Bu Kardashian'lar bizim Türkiye'deki Eda Taşpınargillerin ağababası. Ne iş yaptıkları belli değil ama sürekli ekrandalar. Benim bildiğim yaptıkları iş bir tek Kim Kardashian'ın gizli çekim pornosu var. Onuda seyrettiğimden değil arkadaşlar söyledi merak etmedim habercilik için aradım buldum izledim, yerseniz. Herneyse konu dağılmadan işte Lamar Odom ve karısının bir Reality showu var Amerika'da yayınlanan.O artık Türkiye'de devam edecekmiş. Yani Amerka ekranlarında haftalık yayınlanan bir Türkiye belgeseli olacak sanırsam. Benim merak ettiğim konu ermeni kökenli Kardashian'ların çizeceği Türkiye profili nasıl olacak. Yani çok umursadığımdan değil en nihayetinde kimsenin bizi iyi veya kötü görmesi bizi bağlamaz. Kimseye yaranmak için yalancıktan farklı davranmanın anlamı yok. Niye merak ediosam artık. Birde bu fotoğraf ne Allah aşkına kimse uyarmamışmı bu adamı tövbe yarappi nasıl ceket o öyle.

Yorumlar