iddaa tahminlerim 02-03-04.11.2010


Bu haftaki Euroleague programımız oldukça güzel maçları içermekte. Direk maçlara geçelim.

KK Zagreb(19.5)- CSKA

Zagreb iki maçta toplam 50 sayı fark yemiş. CSKA ise 33 sayı fark atmış. CSKA maç başına ortalama 90 sayı atıyor 72 sayı yiyor. Hadi bu maçta 72 değil 60 sayı yesin yine üst olur.Barem 148.5 bu amaç için.

ÜST veya MS:2

Spartak ST Petersburg- Minsk (16.5)

Hafta içinde Kendi evinde Prokom'dan 30 sayı fark yedi Minsk. St. Petersburg'da çok güçlü bir ekip. Kadrosunda Patrick Beverley ve Yotam Halperin gibi kalbur üstü oyuncular var. Bu maç için Üst baremi 158.5. Bu rakamı geçmek biraz Minsk'in ne kadar sayı atacağına bağlı ama St. Ppetersburg 16.5 handikapı geçer bu maçta.

MS:1

Unics Kazan(6.5)- Barcelona

Geçen hafta G.saray'ı devren Unics evinde şampiyonluk adayı Barcelona'yı ağırlıyor. Unics zor bir deplasman ama Barcelona'nın kadro kaliteside ortada. Bu maçı handikapı geçip alacaklardır.

MS:2

Fenerbahçe Ülker- Sluc Nancy(7.5)

İlk iki maçını kaybedeb Fenerbahçe Ülker Nancy'ye patlayacaktır. Nancy bütün oyununu Nicholas Batum'a bağlamış. Fenerbahçe'd birebir savunma denilince sadece Türkiye'de değil dünyada sayılı olan oyuncular var. Thabo, Ömer kilitliyecektir Batum'u en azından çok zarar vermesini engelleyecektir. Bu maçı Fenerbahçe rahat alır.

MS:1

Brose Basket- Unicaja (1.5)

Brose Basket çok yüksek skorlarda oynayan bir takım Euroleague'de oratalama 85 sayı atıp 80 sayı yemişler iki maçta. Unicaja'da bu maçı almak istiyorsa nispeten yüksek skorlara çıkmak zorunda. Unicaja bu maçı alır ve skorda yüksek olur.

MS:2 veya ÜST

Emporio Armani-Anadolu Efes (3.5)

İki hücum gücü yüksek takım karşı karşıya. Bu maçı kimin alacağı muamma ama maç çok skorlu geçecektir. Üst baremi 155.5 ve bu barem geçilir. Ayrıca bu maçta Savanovic 11.5 sayıyı geçer.

Üst ve Savanovic 11.5 üstü

Yorumlar