Odom geliyoooree derken Deron Williams'ta gidiyor


Malumunuz lokavt bitti bitecek, oysaki çok ümitlenmiştik bitmez bu sezon Euroleague orgazmik bir lig olur diyorduk ki kara haber tez duyuldu. Tamam NBA'inde büyük fanıyız ama Avrupada da bir yıl bütün yıldızları görmek şahane olacaktı. Amerikalı oyunculardan çok Avrupalıların gelmesini istiyordum. Gasol kardeşler, Dirk gelse fenamı olurdu. Ama evli evine köylü köyüne oldu.

Gelelim kimler geri dönüyor. Beşiktaş'tan Deron Williams, Semih Erden ve Lamar Odom geri dönüyor. Gerçi Odom daha gelemeden dönüyor. Galatasaray'da Zaza yolcu tamda form tutmuştu adam iki maç oynadı dönüyor. Fenerbahçe'de Thabo Efes'te ise Ersan'ın NBA kontratları bulunuyor. Ersan geri dönmek istemiyor ama kontratı mevcut Bucks'la. Eğer Efes'te kalırsa mükemmel olur. Tekrar değişen dengelerde Efes bir adım öne çıkar.

Euroleague'de ise  en büyük kaybı yaşayacak takım tahminimce Nancy olacak. Batum'la süpriz skorlar alıyorlardı geçmiş olsun diyeceğiz galiba Nancy'ye. Fener'in bir diğer rakibi Caja Laboral'de ise Kevin Seraphin ve yeni gelen Goran Dragic geri dönüyor. İkiside çok dominant değildi hatta Dragic daha 5 dakika oynadı.O yüzden pek etkilenmeyecek Caja Laboral. Armani ise Gallinari'yi kaybediyor. Armani adına büyük kayıp olacak Gallinari. Real'de Fernandez geri dönecek büyük ihtimalle ama zaten sakatlandı.Bir diğer Realli Serge Ibaka'da geri dönenlerden. Real'in kadro derinliği bayağı aşağı inecek.  Maccabi'de ise Farmar geri dönecek. Onlar için çok iyi işler yapıyordu oysaki. Partizan'lı Nicola Pekovic'te geri dönenlerden. Efes'in bulunduğu grupta bütün dengeler değişmek üzere.

Cska'da ise Kırilenko'nun aralık 1'e kadar NBA çıkışı var ama geri dönermi bilmiyorum çok iyi bir sezon geçiriyor Cska ile. NBA'deki son sezonları hüsrandı belki burayı burakmak istemeyebilir. Tabi bu şartlarda Euroleague'in 2 favorisi kalıyor geriye Barcelona ve Cska. Bakalım bizi nasıl bir sezon bekliyor. Bu arada Fantasy Challange meraklıları içinde büyük bir bekleyiş söz konusu takımın yarısı terki diyar etti. Fazladan transfer hakkı versinler aga.

Yorumlar