Olaylar Olaylar Howard Nets'e takasını istiyor


NBA sezonunun kısalması ile herşeyi konsantre yaşamaya başladık. Dünkü Chris Paul heyecanının ardından bugünde Howard'ın New Jersey Nets'e takasını istediği söyleniyor. 

Brook Lopez'i ve 2 adet birinci tur draft hakkını Orlando'ya gönderen Nets karşılığında Dwight Howard ve Hidayet Türkoğlu'nu alıyor. Çok uzun zamandır konuşulan bir takas bu ama sıkıntı Howard'ın kontratını uzatıp uzatmayacağı. Deron Williams'ında Howard'ında seneye player optionu var yani isterlerse bir sene daha kalabilirler Nets'te. Nets bu takası herhalükarda kabul edecektir. Eğer Howard'ı getiremezlerse takıma herhalükarda Deron Williams'tanda olacaklar. Ya hep ya hiç deyip gidip gitmeme opsiyonunu Howard ve Williams'a bırakıp bu takımın başarılı olmasını bekleyecekler. Yani Deron Williams ve Howard bu takımın başarılı olacağına inanacak ve kalmayı kabul edecekler. 

Nets geçen sene Williams'ı alırken bunu hesaba katmıştır sanırsam. Böyle bir risk almayı göze alıp Williams'a karşılık takımı bozdular. Howrd riskini almazlarsa hiçbir anlamı kalmaz sıfırdan draft bekleyip yapılanmaya girmeleri gerekir. Oda yıllarını alır Nets'in.

Orlando açısındanda göreceli iyi bir takas aslında. Howard'ın diğer talibi Lakers'ın elinde Howard'a karşılık Bynum var. Bynumunda sakatlık mazisi falan risk taşıyor. O yüzden Howard'ı verirken karşılığında en azından sakatlık açısından risksiz birini almak isteyecekir. Ama dünkü Chris Paul takas denemesine bakarsak Hornets Paul karşılığında bir araba dolusu adam almıştı. Orlando'da daha fazlasını bekleyebilir Nets'ten. Ama Nets'in elinde değerli ikinci bir parça yok o yüzden biraz yaş gibi.

Sonuç olarak en net olan Howard nereye giderse gitsin yanında Hido'yuda verecekler anlaşılan. O yüzden Hido'yu yine iddaalı bir takımda görebiliriz bu sene. 

Yorumlar

  1. Sevdiklerinize özel günlerinde en değerli ne alınabilir? Ya da eşinizi mutlu edebilmek için ne yapılabilir? Çok basit hemen http://www.robertopirlanta.com 'a gelin birbirinden güzel tektaş yüzükleri seçin beğenin sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder