Unics Kazan-G.saray MP: 72-61 kötü oyun, kötü mağlubiyet



Günün açılış maçında Kazan deplasmanında G.saray kötü oynayarak mağlup oldu. Savunmada ve hücumda çok hareketsiz olan cim bom pek maçta değildi sanki. Rakibi savunmakta zorlanan hücumda çok aksayan bir oyunun ardından rakibine 11 sayı farkla mağlup oldu.

Rakip guarları maç boyunca savunamadı cim bom. Kazan'da Greer 12, Domercant 13 Lyday ise 17 sayı ile oynadı. G.saray'da ise sadece Lakovic 12 sayı ile çift hanelere ulaştı. G.saray'da bugün kimse pekte oyunda değildi açıkçası. Ne o dinamik savunma, ne hücumdaki ikili oyunlar hiçbirşey yok gibiydi bugün.Ribauntlardaki üstünlüğüne rağmen maça ortak bile olamadan bitirdiler maçı.

Bu maç gösterdiki daha çok uzun yol var G.saray'ın önünde. Kazan kadro kalitesi olarak çok ilerde olmasada oyunları G.saray'ın önünde. Cim bom'un birkaç sezon daha bu seviyede oynamaya ihtiyacı var. Şu an için bütün opsiyonlarını çok iyi kullanamıyorlar. Ne Songalia'nın üzerine oyunları var nede Lakovic için oyunları var. Savunmada genelde çok iyiler ama hücumda biraz daha zamana ihtiyacı var. Bu sene top16 ideal hedef fazlasını beklememek lazım.

G.saray bu maçla beraber grup 3.lüğü ihtimalini kaybetti gibi. Artık haftaya oynayacakları Siena ve ardından oynayacakları Olimpija maçına odaklanmalı. Artık önlerinde grup 4.lüğü için tek engel Olimpija maçı o maçıda rahat kazanacaklardır ve adlarını top16' ıya yazdıracaklardır.

Yorumlar