23 eylül 2013 kayserispor trabzonspor maçı

Maçın ikinci yarısına yetiştim o yüzden pek birşey yamaıyacam aslında. Bu blog bi aralar basketbol bloguydu ne oldu böyle bilemedim. Neyse Basketfalan'ın falan kısmıda futbolmuş.

Trabzonspor çok dinamik gözüktü maçta.  Belkide Kayserisporlular pek koşmadığı için hareketli gözüküyor olabilirler. Kademede iyiydiler, savunma kurgularıda iyiydi. Paolo Henrique ligde de atmaya başladı. Atsın bir zahmet, Trabzonspor 3 yıldır adamdan birşeyler bekliyor. Dikkat çeken diğer birşey Trabzonun çekingenliği. Golü bulur bulmaz gömüldüler. Reşit Akçay bundan sonraki maçlar içinde böyle oynatacaksa Trabzon bayık bir futbol oynayacak.

Kayserispor için söylenecek pek birşey yok. Öyle üç büyüklere taktıracakları bir futbolcuda yok gibi ellerinde. Mouche'den hiçbirşey görmedim. Diğer yabancılarda vasatın bile altında. Topladıkları gurbetçilerden de çok parlayan biri olmadı. Futbolda oynamıyorlar.Kayserispor topçu çıkarıp para kazanacaklar diye futbolun kendisini unuttu. Bütün takımı satılabilecek adamlardan kurmuşlar. Takımın ne sistemi var ne de iskeleti. Tüccar mantığıyla takım kurarsan böyle olur.

Yorumlar