Kısa kısa

Uzun zamandır yazmıyordum. Zaten takipte edemiyordum ne olup ne bittiğini. Malum doktora adamı heder ediyor.

Pınar karşıyaka ile başlayayım. Bu ligde en sevdiğim takımdır belkide. Düşük bütçelerle çok iyi işler yaparlar. Batista'yı kadrolarına katmışlar çokta iyi etmişler. Batista Efes pilsen de hakettiği değeri görmedi. Zaten bir düzeni olmayan takımda pek varlık gösteremedi. Pınar Karşıyaka da çok verimli olacağına inanıyorum.

Ümit Sonkol takımdan ayrıldı. En önemli kayıp bu olsa gerek. Yerli rotasyonu için çok değerli bir parça. Ribaunt alır skor yapar. En çok arayacakları adam Ümit olacak muhtemelen.

Can maxim Mutaf geçen sene iyi katkı vermişti. Bu sene takımda değil ama yeri doldurulamayacak gibi de değil.

Yabancılardan Diebler ve Dixon takımda ama Thomas ve Aminu gitti. Aminu'nun gitmesi çok kötü oldu çok değerli bir üç numaraydı. Thomas'ın yerine Leo Lyons alınmış. Geçen sene  Budivelnyk Kyiv'de 14 eurocup maçında 14.6 sayı, 7.3 ribaunt ortalamsıyla oynamış. Batista ile pota altını karartsalar kısa forvetten kaybettikleri Aminu'yu aramazlar. Ama Aminu'da olsaydı çok iyi olurdu.

Trabzonspor Kirk Penney'i, Kaya Peker'i kadrosuna katmış. Can Maksim Mutaf'ta orada. Playoff yapamazlat bence ama ligdende düşmezler.

Türk Telekom bu sene playoff yapar. Kerem Tunceri, Can Akın,  Ümit Sonkol, Shipp, Andriç ve niceleri. Gerçi Türk Telekom bu ne yapacağı belli olmaz ama bu seneki kadroları çok dengeli duruyor kesin playoff yaparlar.

Euro2013'te tek bir maç bile seyretmedim. Hemen hemen hiçbirşeyde kaybetmemişim. Sadece biraz Finlandiya maçlarına baktım. Petteri Koponen'i çok severim. Yürüyedur King of the North!!

Bizim milli takım allah ısla etsin. Zaten 79 kuşağı bitmişti, kalanlarda takımı zehirliyor. Daha vahim olan gelecek vaadeden çocukların sıçması. Enes Kanter zaten Allaha emanet. Adam milli takım yenilirken ahahaha falan filan. Bu adamla gelecek başarıyı kimse istemiyordur sanırsam. Furkan piyasada yok, Birkan süre alamıyor. Banvitli çocuklar silindi gitti. Şafak Edge, İzzet biryerlere varamadılar daha. Umutlu olmak içinpek bir sebep kalmadı. Herkes Kenan Sipahi diyor, onunda ne olacağını göreceğiz.

NBA'de ne olup bittiği hakkında pek bir fikrim yok. Sadece Beasley Miami'ye dönmüş. Garip geldi.

Salsabasket'te maliano'da çok az yazmaya hatta yazmamaya başlamışlar. Adam gibi basketbol okuyacak pek bir yer kalmamış.

Yorumlar